Livrare si Plata

Cum

 

Cumpar?

Pentru a putea cumpara din magazinul nostru, trebuie sa alegeti obiectele dorite sa selectati marimea si sa accesati butonul „Adauga in cos”. Dupa acest pas puteti continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda apasand butonul „Vezi Cos” ce va aparea o data cu confirmarea adaugarii produsului dumneavoastra in cosul de cumparaturi.

Dupa ce sunteti sigur/a ca ati adaugat toate obiectele dorite, apasati pe butonul de „Continua”.

Dupa accesarea butonului, se va incarca rezumatul comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare.

Daca aveti alte intrebari va rugam sa ne scrieti accesand sectiunea Contact. Spor la cumparaturi!

Cum

 

Platesc?

Plata la Destinație » Ramburs, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite in timpul confirmarii telefonice.

Livrarea

 

Produselor

Serviciul este disponibil oriunde in tara si in strainatate, iar cumparaturile dumneavoastra sunt livrate pana in fata usii locuintei sau biroului, indiferent de etaj.

Livrarea se face prin curierat, iar costul este de: 17 lei.

Timpul de livrare

Dupa plasarea comenzii, in maximum 48 de ore (fără a include zilele libere legale) vei primi un e-mail de confirmare a comenzii.
Daca numarul de telefon pe care ni l-ati furnizat este invalid, comanda dumneavoastra va fi anulata.
Livrarea produselor se face in termen de 7 zile lucrătoare (luni – vineri) de la confirmarea comenzii.

Returnarea

 

Produselor

Conform legislatiei din Romania ( reglementata prin Legea comertului la distanta OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea acestora.

Va rugam sa ne contactati telefonic/scris pentru returnarea/schimbarea produsului .

Magazinul www.shoesforyou.ro accepta schimbarea produselor sau returnarea banilor!

Taxele de returnare sau schimbare a produsului sunt suportate de catre client!

NU veti suporta taxele de returnare /schimb de colet atunci cand:

– nu primiti produsul comandat ;

– produsul primit este defect din fabrica.

Conditii de retur:

1. Conform OUG 34/2014 Glamour Funky Shoes S.R.L isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor deteriorate,acestea fiind refuzate.

1.1 Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat , sa nu contina urme de utilizare, sa aiba toate accesoriile si etichetele intacte si asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Glamour Funky Shoes S.R.L.

2. Taxele de returnare sunt suportate de catre client!

3. Rambursarea valorii produsului se face in cel mult 14 zile lucratoare de la receptionarea returului , prin CONT BANCAR , clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, contul IBAN si titularul acestuia.

3.1 Rambursarea se va face doar pentru valoarea produsului nu si pentru costurile de livrare.

3.2 Rambursarea se va face doar prin cont bancar pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

4. Returul se va face prin orice firma de curierat , taxele fiind suportate de client.

5. In colet va rugam sa ne lasati scris: CONTUL IBAN, TITULARUL ACESTUIA SI UN NUMAR DE TELEFON VALID.

6. NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE CU RAMBURS!

* SCHIMBUL DE COLET

– se poate face doar prin firma de curierat cu care detinem contract :  Urgent Cargus, taxele de transport fiind suportate de catre client (daca schimbul nu se face din vina Glamour Funky Shoes S.R.L) .

– in cazul in care shimbati cu un produs cu valoare mai mare veti plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica veti primi diferenta pana la valoarea produsului ce il schimbati.

– in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra si va inmaneaza comanda noua , dumneavoastra o dati la schimb pe cea veche.