Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Shoes For You (shoesforyou.ro).

Shoes For You – Glamour Funky Shoes S.R.L, organizata in baza legii romane.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Shoes For You (shoesforyou.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

2. Transport

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid (2 zile lucratoare ). Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Shoes For You, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii Shoes For You.

3. Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania ( reglementata prin Legea comertului la distanta OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea acestora.

Va rugam sa ne contactati telefonic/scris pentru returnarea/schimbarea produsului .

Magazinul www.shoesforyou.ro accepta schimbarea produselor sau returnarea banilor!

Taxele de returnare sau schimbare a produsului sunt suportate de catre client!

NU veti suporta taxele de returnare /schimb de colet atunci cand:

– nu primiti produsul comandat ;

– produsul primit este defect din fabrica.

Conditii de retur:

1. Conform OUG 34/2014 Glamour Funky Shoes S.R.L isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor deteriorate,acestea fiind refuzate.

1.1 Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat , sa nu contina urme de utilizare, sa aiba toate accesoriile si etichetele intacte si asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Glamour Funky Shoes S.R.L.

2. Taxele de returnare sunt suportate de catre client!

3. Rambursarea valorii produsului se face in cel mult 14 zile lucratoare de la receptionarea returului , prin CONT BANCAR , clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, contul IBAN si titularul acestuia.

3.1 Rambursarea se va face doar pentru valoarea produsului nu si pentru costurile de livrare.

3.2 Rambursarea se va face doar prin cont bancar pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

4. Returul se va face prin orice firma de curierat , taxele fiind suportate de client.

5. In colet va rugam sa ne lasati scris: CONTUL IBAN, TITULARUL ACESTUIA SI UN NUMAR DE TELEFON VALID.

6. NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE CU RAMBURS!

* SCHIMBUL DE COLET

– se poate face doar prin firma de curierat cu care detinem contract: Urgent Cargus, taxele de transport fiind suportate de catre client (daca schimbul nu se face din vina Glamour Funky Shoes S.R.L) .

– in cazul in care shimbati cu un produs cu valoare mai mare veti plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica veti primi diferenta pana la valoarea produsului ce il schimbati.

– in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra si va inmaneaza comanda noua , dumneavoastra o dati la schimb pe cea veche.

4. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Shoes For You (shoesforyou.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului ,conform OUG 34/2014!

Administratorul Shoes For You (shoesforyou.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard!

5.Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Shoes For You (shoesforyou.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

6.Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Shoes For You (shoesforyou.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Shoes For You (shoesforyou.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7.Disponibilitatea serviciului

Administratorul Shoes For You (shoesforyou.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Shoes For You (shoesforyou.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

* Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord.
* Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!